Waarom Is De iPhone X Een Telefoon Die Moeite Heeft Met De Batterij? Lees Er Alles Over In Dit Handige Artikel En Kom Alles Te Weten

Waarom Is De iPhone X Een Telefoon Die Moeite Heeft Met De Batterij? Lees Er Alles Over In Dit Handige Artikel En Kom Alles Te Weten

iphone x

Een ding is zeker, als je op zoek bent naar mogelijkheden om de batterij van je iPhone X te verbeteren, wees dan zo specifiek mogelijk bij het beschrijven van uw probleem, zodat we gemakkelijk een relevante oplossing kunnen vinden. Indien mogelijk, gelieve de exacte foutmeldingen te vermelden die u krijgt om ons een idee te geven waar we moeten beginnen.

iphone x abonnement

Wat Kun Je Doen Om De Batterij Van Je iPhone X Te Verbeteren?

Als u al een paar stappen hebt geprobeerd om problemen op te lossen voordat u ons een e-mail stuurt, moet u deze zeker vermelden, zodat we ze kunnen negeren in onze antwoorden.

  • Hieronder vindt u een lijst met stappen die u kunt ondernemen om de levensduur van de batterij van uw iPhone X te verlengen.

Zorg Er Voor Dat Je Geen Onnodige Apps Open Hebt Staan

Apple heeft alles in je iPhone X zo ontworpen dat alle partijen in harmonie met elkaar kunnen werken. Dat alles de externe zaak omvat. In het ideale geval hoef je geen laag op je iPhone te plaatsen met zaken van derden.

  • De beschermende behuizing is voldoende om de interne componenten te beschermen en het apparaat in staat te stellen de batterij op te laden zonder deze oververhit te laten raken. Door het toevoegen van een extra koffer kan de batterij sneller opwarmen dan de door ingenieurs ontworpen batterij.
  • Als u merkt dat uw telefoon zich tijdens het opladen ongemakkelijk voelt en u niet kunt voorkomen dat u een koffer van een derde partij gebruikt, raden wij u aan deze te verwijderen voordat u het apparaat oplaadt. Niet alle gevallen van derden genereren tijdens het laden overtollige warmte. Als de telefoon goed lijkt te werken en er geen extra warmte wordt opgewekt, kunt u hem laten zoals hij is.iphone x

Bewaar de batterij Van Je iPhone X op kamertemperatuur

Lithiumbatterijen kunnen goed werken onder druk en bij een breed temperatuurbereik. Idealiter gebruikt u de telefoon (of ontlaadt u de batterij) alleen tussen 16 en 22°C (62 tot 72°F). Het gebruik van uw apparaat bij temperaturen onder het vriespunt of boven 35°C (95°F) kan mogelijk permanente schade veroorzaken of het capaciteitsverlies versnellen.

  • Tegen de tijd dat de batterij (niet de telefoon) de fabriek verlaat, begint deze al langzaam capaciteit te verliezen. Als de telefoon eenmaal is geïnstalleerd en het normale gebruik begint, is de achteruitgang iets sneller.
  • Hoe meer u gebruikt, hoe langer het aantal oplaadcycli, hoe meer capaciteit uw accu begint te verliezen. Dit is de reden waarom de batterijen van de iPhone twee jaar na het uitpakken eindelijk een aanzienlijke achteruitgang beginnen te vertonen. De constante cyclus van ontladen en opladen, dag na dag, zorgt voor de slijtage van de batterij tot deze is gedoofd.