Hoe kun je nu makkelijk geld besparen als je kiest voor een lening zonder bkr?

Hoe kun je nu makkelijk geld besparen als je kiest voor een lening zonder bkr?

Wil jij een lening zonder BKR afsluiten in Nederland? Denk dan eerst na over het budget dat je beschikbaar wil hebben. Als je geen budget hebt, ben je niet de enige, een enquête wees uit dat slechts 32% van de Nederlanders een budget aanhoudt. Maar als u probeert uw persoonlijke financiële gewoonten te verbeteren en snel geld te besparen, is het noodzakelijk om een ​​budget te hebben. Er zijn talloze budgetteringsstrategieën die er zijn. Als je moeite hebt om er een te vinden die goed aanvoelt, overweeg dan om deze wekelijkse budgetteringssjabloon te gebruiken. Natuurlijk kun je beginnen met geld lenen, maar het is verstandig om eerst de volgende tips door te kijken.

Geef eerst prioriteit aan de aflossing van uw hoge renteschulden.

Er zijn twee gemeenschappelijke schuldaflossingsstrategieën: de schuldensneeuwbal en de schuldlawine. De schuldensneeuwbal houdt in dat schulden worden afgelost van de kleinste naar de grootste in balans, terwijl de schuldlawine ze afbetaalt van de hoogste naar de laagste rente. Als geld besparen uw prioriteit is, moet u gaan met de schuldlawine, omdat het eerst afbetalen van hoge renteschulden u meer geld zal besparen.

Hoe snel geld te besparen: zuivelafdeling van een supermarkt

De kans is groot dat uw boodschappenrekening een van de grootste uitgaven is die u elke week hebt. Dus als u probeert geld te besparen, is het een goede plek om te beginnen met aanzienlijk te besparen op uw boodschappen. Als u meestal winkelt in luxe biologische winkels zoals Whole Foods, overweeg dan om te kiezen voor een goedkopere plek die generieke producten en bulkartikelen verkoopt.

Overweeg om (tijdelijk) vegetariër te worden.

Als je al vegetariër bent, heb je geluk: het blijkt dat vegetariërs meer geld op voedsel besparen dan vleeseters. In feite heeft onderzoek aangetoond vegetariërs save ten minste $ 750 meer geld per jaar dan hun carnivoor tegenhangers.

Ga voor goedkopere artikelen in de supermarkt

Het kan verleidelijk zijn om merkartikelen te kopen, vooral artikelen die je al jaren gebruikt. Maar als u snel geld wilt besparen, is het kopen van generieke merken een van de beste dingen die u kunt doen. Overweeg om, om geld te besparen, uw typische Dove-bodywash, Schick-scheermes of Head & Shoulders-shampoo te vervangen door de generieke versie.

Neem een ​​of twee dagen om over een grote aankoop na te denken.

Misschien heb je een nieuwe espressomachine in het oog. Of misschien verlangde je naar een nieuw paar sneakers. Met de opkomst van online bedrijven zoals Amazon, is impulsaankopen een valstrik geworden waar velen van ons zich in bevinden. De volgende keer dat u een “spetterende” aankoop van meer dan $ 100 overweegt, laat u deze in uw virtuele winkelwagen staan ​​en duurt het een of twee dagen om erover na te denken. De kans is groot dat de wens zal verdwijnen en dat u een stap dichter bij uw besparingsdoelen komt.